Μα τι θέλουν επί τέλους από τον Φώτη...


Δεν τους καταλαβαίνω τέλος πάντων τους "συντρόφους" της άλλης πλευράς της ΔΗΜΑΡ... Ο κυρ-Φώτης το υπεστήριξε ξεκάθαρα: η ανασύνταξη του κόμματος απαιτεί αποφάσεις χωρίς αμφισημίες, με κατοχύρωση της πολιτικής αυτονομίας της ΔΗΜΑΡ, ως πολιτική συνισταμένη των καταβολών της ανανεωτικής αριστεράς και του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
Για αυτό, επισημαίνεται, η ΔΗΜΑΡ θα μετέχει ενεργά στον διάλογο για την κεντροαριστερά, διεκδικώντας μια νέα προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης με συγκεκριμένο προγραμματικό σχέδιο.
Τι άλλο θέλουν οι Χριστιανοί και εξακολουθούν να τα χώνουν στην ηγεσία και να απειλούν με απουσία από το Συνέδριο... Πού θα παρθούν αυτές οι μεγάλες αποφάσεις για την σύγκλιση της κεντροαριστεράς αν όχι σε Συνέδριο... Εντάξει δεν λέω, μπορούν αυτά να συζητώνται και στα πάνελ ΜΕΓΑλων καναλιών και να ρυθμίζονται τα πάντα εκεί αλλά βρε παιδί μου για τα μάτια του κόσμου ας κάνουμε και ένα Συνέδριο... Τι ψυχή έχει ένα Συνεδριάκι, που θα επιχειρήσει αυτή την ιστορική πορεία για μία ...νέα προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης με συγκεκριμένο προγραμματικό σχέδιο. Μαζί με το ΕλαιοΠΑΣΟΚ, το Ποταμάκι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις... Και χωρίς αποκλεισμούς, βρε παιδί μου... Αμα θέλουν και από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, μερικοί να τους αποκλείσουμε;;; Δεν είναι σωστό... Αφήστε σύντροφοι τα μίση και πιάστε ... την κεντροαριστερά... Με αυτά τα πάθη δεν  θα πάμε μπροστά... 

Σχόλια